Skip to main content

Leren, ontwikkelen en zelfontplooiing

#PROUDOFROTRA

Rotra Academy

Investeren in het kennisniveau van ons personeel is een speerpunt bij Koninklijke Rotra. Onze strategie ambities zijn vertaald naar individuele- en collectieve onderwijs- en leertrajecten. Dit is de Rotra Academy.

Persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen realiseren met een plan

Leren en ontwikkelen vinden we essentieel voor onze organisatie en als zodanig draagt de Rotra Academy duurzaam bij aan het waarborgen van de kwaliteit van onze medewerkers en daarmee van de Rotra Groep. Kenmerkend voor onze Academy is dat wij de leertrajecten praktijkgericht vormgeven waarbij we zorgen voor een juiste balans tussen organisatieontwikkeling en opleiden. In onze trainingen werken we nauw samen met onderwijsinstellingen; hiermee houden we met onze programma’s aansluiting met wettelijke vereisten. Met onze beproefde methodiek zijn we in staat het geleerde te borgen.

Investeren in opleiding en ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Bewerkstelligen van continue ontwikkeling en opleiding van medewerkers binnen de Rotra Groep. Een persoonlijk ontwikkelingsplan met concrete afspraken over individuele doelen afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen.

Leren en werken

Medewerkers een combinatie bieden van werken en leren. De snel veranderende omgeving stelt immers steeds nieuwe competentie-eisen aan medewerkers.

Medewerkers binden

Kwalitatief goede medewerkers binden. Voor Rotra is het essentieel om aandacht te besteden aan strategisch personeelsmanagement teneinde professionals te werven en te behouden. Waarborg voor een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Competentiegericht opleiden

Competentiegericht opleiden binnen de Rotra Academy. Opleidingen, trainingen, coachingstrajecten en workshops (zowel individueel als in teamverband) worden gestuurd op aanwezige competenties binnen de organisatie.

Ben jij benieuwd naar onze academy?

De belangrijkste informatie omtrent onze academy is samengevat in deze handige flyer. Mocht je nog met vragen zitten, neem dan gerust contact met ons op!

Download de flyer

Bekijk onze vacatures en maak kennis met Rotra.
We komen graag met je in contact!